Loading...
Home/Bestemming Azië/Japan vakanties en rondreizen

Project Description

Wij maken uw vakanties en rondreizen door Japan op maat

 Japan heet in het Japans ‘Nippon’ of ‘Nihon’, hetgeen de oorsprong van de zon betekent. Japan is een land waar de eeuwenoude tradities en gebruiken nog steeds voortleven. U zult zich verbazen over de enorme tegenstellingen. Aan de ene kant hecht men heel veel belang aan het bewaren van oude gewoontes en tradities maar tegelijkertijd besteedt men heel veel tijd aan het invoeren van de modernste technieken.

Japan is een eilandenrijk in Azië, dat bestaat uit meer dan 3000 eilanden. De bevolking concentreert zich voornamelijk op de eilanden Hokkaido, Honshu, Shikoku en Kyushu. Honshu is het grootste eiland met daarop de belangrijkste steden van Japan. Buiten de steden treft u een variatie van adembenemende vergezichten aan; besneeuwde bergen, waaronder de beroemde vulkaan Fuji, beboste hellingen, prachtige meren en kleine, vruchtbare vlaktes. U zult verbaasd staan van het natuurschoon dat Japan rijk is.

Japan is modern en authentiek tegelijkertijd, comfortabel om te bereizen maar vergt wel enig aanpassingsvermogen en flexibiliteit van de reiziger vanwege haar eigenzinnige taal en omgangsvormen. Uw bezoek aan dit fascinerende land zal u tot in lengte van dagen bijblijven.