Loading...
Home/Japan vakanties en rondreizen/Japan 24-daagse rondreis de schoonheid van Japan

Project Description

Vakantie Japan 24-daagse rondreis de schoonheid van Japan
(individuele rondreis of groepsreis met internationale gasten)

U gaat tijdens uw rondreis steden bezoeken zoals Tokio, Kamakura en Kanazawa. Tijdens deze rondreis gaat u zowel natuur bezichtigen en eeuwenoude cultuur en tradities ontdekken van dit land, u woont zelfs een theeceremonie bij. U ziet in de dorpen een groot contrast, van authentieke dorpjes tot moderne steden zoals Tokio. Japan is een land dat afwisselend en veelzijdig is en veel te bieden heeft. De plaatsen die u tijdens uw rondreis gaat bezoeken zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. U reist regelmatig per snelheidstrein/Shinkansen naar de volgende bestemming.

De 24-daagse rondreis Japan is een voorbeeldreis.
Heeft u specifieke wensen? Dan passen wij het reisschema voor u aan

Japan, een land met vele bezienswaardigheden en waar veel te beleven valt.  Tijdens deze rondreis zult u verschillende plaatsen gaan bezoeken, van het zuiderlijke puntje Hiroshima tot het centraal gelegen Tokio. Deze combinatie van verschillende soorten steden en bezienwaardigheden maakt deze reis zeker de moeite waard. U zult tijdens deze reis ook de cultuur van het land ervaren.

Wilt u van deze rondreis een exclusieve rondreis maken?
Dan passen wij de hotels voor u aan. Vraag gerust om een gratis offerte

Tokio

Tokio is een ontzettend grote metropool en de hoofdstad van Japan, de stad heeft erg veel te bieden en is de grootste stad van heel de wereld. Tokio heeft het uiterlijk van een moderne stad met verlichte Neon reclame borden. De stad biedt een mix tussen  oude Japanse cultuur en gewoontes en moderniteit. Het is een levendige stad waar dag en nacht wel iets te beleven valt.

Nagasaki

Nagasaki telt 450.000 inwoners. De stad staat bekend als een echte havenstad in Japan. In 1945 is er een atoombom op de stad gegooid door het vliegtuig “the Bockscar” van de Amerikanen in de Tweede Wereldoorlog. Nagasaki onderging net als Hiroshima hetzelfde lot en werd totaal verwoest. De atoombom genaamd ‘Fat Man’ verwoesten de stad en meer dan 80.000 inwoners kwamen om het leven. Er is in Nagasaki Het Park van de Vrede aangelegd ter nagedachtenis van de atoombom.

Kamakura

Kamakura is een kustplaats in de prefectuur Kanagawa. Kamakura is een kleine stad en een zeer populair onder te toeristen. Kamakura wordt ook wel het Kyoto van Oost-Japan genoemd en er zijn veel tempels te vinden, heiligdommen en andere historische monumenten. Daarnaast komen er veel toeristen naar deze bestemming in de zomer door zijn prachtige zandstranden.

Is deze reis naar wens of zullen wij een reis op maat maken?

offerte aanvraag
offerte aanvraag
 • Treinreis per JR Bullet Train en Limited Express Train van Hakone naar Takayama (tourist class)
 • Treisnreis per Limited Express Train van Kanazawa – Kyoto (tourist class)
 • Treinreis per JR Bullet Train van Kyoto naar Hiroshima (tourist class)
 • Treinreis per JR Bullet Train van Hiroshima – Kokura –Beppu (tourist class)
 • Treinreis per JR Bullet Train van Nagasaki naar Osaka (tourist class)
 • Airconditioned vervoer tijdens excursies volgens reisprogramma
 • Hotelaccommodatie 3* op basis van 1 x 2 pers. kamer met bad/douche en toilet
 • Verzorging op basis van ontbijt en lunch volgens reisprogramma
 • Alle genoemde excursies en entreegelden in internationaal gezelschap volgens programma
 • Engelssprekende reisleider
 • 2x Kansai Through Pass voor vervoer in Osaka
 • Alle genoemde transfers
 • Lokale taxen
 • Gratis infoboekje met uitgebreide informatie over de reis en het land
 • Internationale vlucht
 • Luchthavenbelasting (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Visumkosten
 • Niet genoemde maaltijden
 • Drankjes
 • Optionele activiteiten
 • Late check out van uw kamer
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Ticketingfee airline €20,00 p.p.
 • Mondi Reizen administratiekosten, 1 x € 39,00
 • Calamiteitenfonds, 1 x € 2,50

Prijzen in euro’s :

Maanden Groepsreis in internationaal gezelschap met vertrek dagelijks
3* hotels
November – oktober 7232
1 persoonskamer 1980

Minimum aantal deelnemers: 2

Bij een individuele reis kunt u dagelijks vertrekken en reist u met uw eigen groepje per auto met chauffeur die tevens uw reisleider is. Indien gewenst, kunt u voor een individuele reis verschillende onderdelen laten aanpassen, zoals de route, de hotels, de excursies etc.

Hoewel de zomers warm en vochtig kunnen zijn, verschilt het klimaat van Japan niet veel van dat van Nederland, maar de temperaturen zijn erg afhankelijk van het bepaalde gebied. De meeste regen valt in de maanden juni, juli, augustus, september en soms nog in oktober. Tokyo: milde vaak erg droge winter, maar de zomer is erg vochtig, behoorlijk warm, met veel regen.
Winter: algemeen mild, net zoals in Nederland, maar het eiland Hokkaido kent lange, strenge winters met sneeuw en vorst, maar het kent geen regenperiode.

Uw paspoort dient nog 6 maanden na terugkomst in Nederland geldig te zijn en er mag geen stempel van Israël in uw paspoort staan.

Exclusieve/luxe reizen
Wilt u van deze rondreis een exclusieve rondreis maken? Dan passen wij de hotels voor u aan. Vraag gerust om een gratis offerte.

Reisschema

Dag 1  Vandaag neemt u een comfortabele vlucht vanuit Amsterdam naar Tokio. Hier zult u morgen arriveren.

Dag 2  Vandaag arriveert u op Narita International Airport gelegen in Tokio. U wordt welkom geheten door onze agent. Hierna wordt u in een shuttle bus naar uw hotel in Tokio gebracht.

          

Dag 3  U start uw dag met een ontbijt in het hotel. Vandaag gaat u de gehele dag een stadstour door Tokio maken. Tijdens deze tour komt u langs de hoogtepunten van de stad. U gaat onder andere de Tokyo Tower bezoeken en een thee ceremonie bijwonen. U komt tijdens de tocht langs het Imperial Palace Plaza en u gaat een boottocht maken over de Sumida River. Tot slot brengt u een bezoek aan Asakusa Kannon Temple en de Nakamise Shopping arcade. In de middag heeft u een lunch. Uw overnachting vindt in Tokio plaats.

Dag 4  Vandaag heeft u na het ontbijt een dag ter vrije besteding. U zou de beroemde wijk Ginza kunnen gaan bezoeken. De wijk staat bekend om zijn chique winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants.  De belangrijkste straat van deze wijk is Chuo Dori en wordt in het weekend afgesloten voor het verkeer, hierdoor kunt u hier ideaal winkelen. Uw overnachting vindt plaats in Tokio.

Dag 5  U start uw dag met een ontbijt in het hotel. Vandaag gaat u de gehele dag een stadstour door Kamakura en Enoshima maken. U gaat de Kotoku In Temple bezoeken, dit is een Boeddhistische tempel die bekend staat om haar Daibutsu (grote Boeddha). Ook gaat u de Jomyo-Ji tempel en Hokou-Ji tempel bezoeken. In de middag heeft u in Enoshima een lunch in Japanse stijl. Na de stadstour wordt u terug naar uw hotel in Tokio gebracht.

Dag 6  Na het ontbijt vertrekt u richting Hakone, onderweg maakt u een stop bij de berg Fuji. De berg is 3776 meter hoog en daarmee de hoogste berg van Japan. U heeft ’s middags een lunch. Nadat u de berg Fuji heeft bezocht vervolgd u uw tocht naar Hakone. In Hakone maakt u een boottocht over Lake Ashi. Na de boottocht maakt u een kabelbaantocht. Uw overnachting vindt plaats in Hakone.

          

Dag 7  Na het ontbijt gaat u met de Bullet train/Shinkansen naar Nagoya. Vanuit Nagoya gaat u met de Limited expres naar Takayama. In de middag gaat u Takayama bezoeken. Hier bezoekt u de Yatai Kaikan Hall waat u versierde wagens kunt vinden die tijdens een jaarlijks japans feest worden gebruikt. Hierna gaat u het Kusakabe Flok Craft museum en Kami-Sannomachi Town bezoeken. Uw overnachting vindt in Takayama plaats.

           

Dag 8  U start uw dag met een ontbijt in het hotel. Na het ontbijt gaat u de Takayama Morning Market bezoeken. Na uw bezoek aan de markt wordt u naar Shirakawago gebracht. Shirakawago staat sinds 1995 op de Unesco-Werelderfgoedlijst. In de middag heeft u een lunch in Japanse stijl. Uw overnachting vindt in Kanazawa plaats.

Dag 9  U gaat na het ontbijt een halve dag tour maken door Kanazawa. U gaat de Kenrokuen Garden bezoeken. Hierna brengt u een bezoek aan het Nagamachi Samurai district en Higashi-chaya district. Ook brengt u een bezoek aan Hakuza. Na uw bezoek aan Kanazawa wordt u met Limited Express naar Kyoto gebracht waar u zult overnachten.

          

Dag 10  Na het ontbijt gaat u een dag tour door Kyoto bezoeken. U gaat het kasteel Nijo bezoeken. Na uw bezoek aan het kasteel gaat u de Kinkakuji Temple bezoeken. Met zijn gouden paviljoen is de tempel een van de bekendste toeristische trekpleisters van Japan. U gaat ook Kyoto Imperial Palace bezoeken. In de middag heeft u een lunch in buffet vorm, na de lunch gaat u Nara bezoeken. U bezoekt hier de Todaiji Temple, het Deer Park, Kasuga Shrine en Nagomikan. Uw overnachting vindt in Kyoto plaats.

 Dag 11  Nadat u hebt ontbeten heeft u een dag ter vrije besteding. Kyoto is een wereldbekende stad gelegen midden op het eiland Honshu. In de stad zijn veel culturele bezienswaardigheden te vinden en Japanse architectuur. Kyoto heeft een korte maar rijke geschiedenis. Vandaag zou u een bezoek kunnen brengen aan de vis- of groentemarkt van Kyoto. Uw overnachting vindt plaats in Kyoto.

Dag 12  Vandaag start u uw dag met een ontbijt. U heeft de rest van de dag ter vrije besteding. Optioneel zou u vandaag de Ginkaku-ji tempel kunnen gaan bezoeken, ook wel het zilveren paviljoen. Het grappige is dat er geen spoor zilver te vinden is bij de tempel terwijl u dit wel zou verwachten door zijn naam. Uw overnachting vindt in Kyoto plaats.

Dag 13  U gaat eerst ontbijten, hierna wordt u naar het station van Kyoto gebracht waar u de Bullet Train/Shinkansen  naar Hiroshima neemt. U gaat een tour maken door Hiroshima en Miyajima. U bezoekt de hoogtepunten van deze twee plaatsen zoals het Itsukushma Shrine. Na uw bezoek aan de schrijn gaat u het Peace Memorial  Park bezoeken. Ter nagedachtenis aan de atoombom van 1945  is het Hiroshima Peace Memorial Park opgericht, u bezoekt ook het A-Bomb museum. Uw overnachting vindt in Hiroshima plaats.

          

Dag 14  Na het ontbijt wordt u naar het station van Hiroshima gebracht. in de morgen neemt u de Bullet train/Shinkansen naar Kokura. In Kokura neemt u de Limited Express naar Beppu. Vanuit hier wordt u naar uw hotel in Beppu gebracht. Hier kunt u genieten van de warmwaterbronnen.

          

Dag 15  Nadat u hebt ontbeten gaat u naar Kumamoto, onderweg komt u langs Takakachiho en de berg Aso.  U brengt een bezoek aan de Takachiho George, dit is een smalle kloof die door de rots wordt doorsneden bij de Gokase rivier. Hierna bezoekt u de berg Aso, dit is de grootste actieve vulkaan van Japan en één van de grootste ter wereld. Ook bezoekt u het prachtige Kusasenri-ga-hama. Hierna wordt u naar uw hotel in Kumamoto gebracht.

           

Dag 16  Na een vroeg ontbijt bezoekt u het Kumamoto Castle. Na uw bezoek wordt u naar de vulkaan Unzen gebracht waar u een kabelbaanrit gaat maken. Unzen is één van de eerste Japanse Nationale parken. Na uw bezoek aan Unzen wordt u naar uw hotel gebracht waar u kunt genieten van een heerlijk bad.

          

Dag 17  U start uw dag met een ontbijt in het hotel. Hierna wordt u naar Nagasaki gebracht. waar u het Peace Memorial Park gaat bezoeken. Het wordt ook wel het park van de vrede genoemd.  U brengt hierna een bezoek aan het Nagasaki Atomic Bomb Museum en het Dejima Museum. Na uw bezoek aan de twee musea gaat u naar China Town en Glover Garden. Uw overnachting vindt in Nagasaki plaats.

Dag 18  Vandaag heeft u na het ontbijt een dag ter vrije besteding. In Nagasaki heerst een vredige en rustige sfeer, dit komt door het aangename klimaat en de vriendelijke bewoners van de stad. Uw overnachting vindt plaats in Nagasaki.

           

Dag 19  Nadat u hebt ontbeten wordt u naar het JR Nagasaki Station gebracht. Vanuit hier neemt u de Limited Express naar Hakata. Vanuit Hakata neemt u de Bullet train/Shinkansen naar Shin Osaka. Eenmaal gearrriveerd gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel in Osaka.

          

Dag 20  Vandaag heeft u een ontbijt in het hotel. Na het ontbijt  gaat u een halve dag een stadstour maken door Osaka. U bezoekt onder andere het Osaka Castle. Het kasteel wat vroeger één van de machtigste forten en bekendste kastelen van Japan. Hierna maakt u een boottocht met de Aqua Liner. Uw overnachting vindt in Osaka plaats.

          

 Dag 21  Na het ontbijt gaat u een bezoek brengen aan het gebergte Koyasan. Koyasan is vooral bekend als hoofdkwartier van het Shingon-boeddhisme. Op de berg vindt u rond de 120 tempels. U brengt een bezoek aan de Okunoin Temple en de Danjo Garan Temple. Uw overnachting vindt in Osaka plaats.

          

Dag 22  Vandaag heeft u na het ontbijt een dag ter vrije besteding. u zou de straat Dotonbori kunnen gaan bezoeken. Er zijn hier vele neonreclames te vinden,van levensgrote koeien tot bewegende 3D-krabben, Overdag is het al een indrukwekkend gezicht maar als ’s avonds de lichten aangaan kijkt u helemaal uw ogen uit. U vindt hier ook grote arcadehallen, restaurants en overdekte winkelcentra. Uw overnachting vindt in Osaka plaats.

Dag 23  Nadat u hebt ontbeten wordt u naar het vliegveld van Osaka gebracht. Vanuit hier neemt u de vlucht naar Amsterdam waar u morgen zult arriveren.

Dag 24  Vandaag arriveert u op Amsterdam Schiphol. Wij hopen dat u een onvergetelijke reis hebt gehad. SA YO NA RA/Tot Ziens!

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Reis boeken

Gerelateerde reizen

Is deze reis niet wat u zocht? Wij hebben nog veel meer schitterende reizen.
U kunt ons altijd bellen voor een reis op maat.