Loading...
Home/Roadtrip & Yachting/Wijncruises Seadream Yacht Club

Project Description

Wijncruises Seadream Yacht Club

Wijncruises van Seadream Yacht Club, het beste van twee werelden… drink onvergetelijke wijnen en champagnes, terwijl je de mooiste havens aandoet in Middellands Zeegebied en de Cariben. Elke route is bedacht met de bedoeling je onder te dompelen in de wereld van wijn, telkens een unieke culinaire en persoonlijke belevenis. Bezoek vermaarde en minder bekende wijnhuizen en leer over de geschiedenis van de wijngaarden. Landexcursies zijn speciaal ontworpen om je wijnbeleving aan boord te verrijken, exclusieve proeverijen worden opgevolgd door diners waar de selectie van wijnen wordt geserveerd.

De wijncruises van Seadream Yacht Club worden de komende jaren uitgebreid… alle keus, aan jou!

It’s Yachting, not Cruising | Enjoy the difference

floating blue.png

Wil je een Fly & Wijncruise boeken, je reis verlengen met een landarrangement, of roadtrip? Vraag naar onze pakketreizen.

  Splendidly spoiled

  Aan boord word je persoonlijk welkom geheten door de kapitein, waarna de crew je een op een ten dienste staat. Geniet van de elegante meergangen menu’s met wijnarrangementen, van lichte eerste gang tot decadente desserts. Waardeer de geneugten aan boord en maak van Seadream Yachting jouw onvergetelijke reis. Het is de aandacht voor detail, de totale gastronomische beleving… laat je voorkeuren weten, bon appétit!

  Wellness

  Yachting is ontspannen.  Ervaar alles wat Seadream Yachting je biedt; slaap comfortabel onder de open lucht, geniet van de Spa & Salon en massage behandelingen. Relax aan land met yoga sessies, strijk neer bij het zwembad in je loungestoel en wissel het zoutwater bad af met de vers water jacuzzi. Verfrissende drankjes en jouw raw food veggie menu onder handbereik… Het sociale hart is de Top of the Yacht. Neem daar je eerste koffie ‘s morgens vroeg en geniet van het uitzicht ‘s avonds, gekoeld door een zachte zeebries zoals alleen aan boord van een mega- jacht kan. Als het weer het toelaat, maar die kans is gelukkig groot aan de Middellandse Zee…

  Seadream I and II & Seadream Innovation

  Verken iconische steden, wereldberoemde stranden, historische wijngaarden en jouw bucket- list bestemmingen. Zusterschepen SeaDream I and SeaDream II  bevaren van mei tot en met oktober de Middellandse Zee en komen in kleine pittoreske havens waar grotere schepen niet kunnen komen. Van november tot in april varen de beide schepen in de turquoise wateren van de Cariben. De Trans- Atlantische overtochten verbinden de routes en brengen je naar de Virgin Islands, Marigot en Barbados. SeaDream Innovation, die op het moment gebouwd wordt in Nederland, begint haar carrière in 2021. Ze vaart naar nieuwe bestemmingen in alle uithoeken ter wereld, inclusief de poolgebieden. Watervliegtuig en helikopter aan boord, no limits… Global Yachting: luxe yachting om te ontdekken en op avontuur te gaan.

  Award winning service op basis van all- in verzorging & wellness aan boord; inclusief wine & dine, open bar, gebruik van fitnesscentrum, water attributen, mountain bikes en excursies aan land. Elke cabine heeft uitzicht op zee.

  On all SeaDream voyages, bar drinks and selected wine are complimentary. Wine packages by-the-glass during Winemaker’s dinner and Wine Land Adventures are offered for an additional cost. During a wine cruise, a representative from the visiting winery will be present, to host the scheduled wine tastings and the winemaker’s dinner. At minimum, SeaDream Wine Voyages feature:

  • 2 complimentary wine tastings per voyage
  • 1 Winemakers Dinner / food and wine pairing dinner per voyage
  • 2 Wine related Yachting Land Adventures* per voyage in addition to our regular selection

  *Yachting Land Adventures are optional at an additional cost charged to your onboard account

  Indien gewenst, zorgt Mondi Reizen voor aansluitende vluchten en transfers & transport van/ naar de plaatsen waar je aan/ van boord gaat.

  Wil je voor, of na jouw cruise met Seadream Yacht Club langer op de plek van bestemming blijven? Dat kan, overal ter wereld. Mondi Reizen verzorgt desgewenst landarrangementen die aan de Seadream standaarden voldoen. Liever zelf op avontuur en gebied verkennen? Vraag naar de door Mondi ontwikkelde roadtrips.

  Prijzen op aanvraag. Neem contact met ons op voor algemene prijsinformatie, of een offerte.

  De door Mondi Reizen verzorgde cruises, vluchten, land- en vervoersarrangementen worden onder de algemene voorwaarden van Mondi en de VvKR aangeboden en betreffen door de SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds gegarandeerde pakketreizen.

  Wil je meer informatie, een offerte of wil je boeken? Bel, of mail ons!

  Uitleg vaarroutes

  De routes van zusterschepen Seadream I en II volgen elkaar op. In het voorjaar en de zomer wijncruises in het Middellands Zeegebied, vervolgens de Trans- Atlantische overtochten in het najaar, dan wijncruises in de winter in de Cariben tot in het voorjaar, waarna na de oceaan overtocht de Middellandse Zee routes weer beginnen.

  Wijncruises

  Routes respectievelijk vanuit Spanje langs de Franse en Italiaanse Riviera en in de Cariben vanuit Marigot richting San Juan en Charlotte Amalie en weer terug.

  Zie de vaarkaartjes onderstaand, neem contact met ons op voor nadere informatie

  Afspraak maken
  Offerte aanvragen
  Reis boeken

  Wijncruises

  Welke wijncruise heeft jouw voorkeur? Laat je reisperiode weten, graag assisteren wij verder.