Loading...

Project Description

Thailand 16-daagse individuele rondreis

Tijdens deze 16-daagse rondreis bezoekt u de high-lights van Thailand. Een rondreis waarbij u de talloze tempels, het afwisselende landschap en de zeer vriendelijke bevolking ontdekt, die voor een ultieme sfeer zorgen voor uw vakantie. Uw start de reis in Bangkok met een bezoek aan River Kwai. U bezoekt ook de Golden Triangle en eindigt in Chiang Mai.

De 16-daagse Thailand rondreis is een voorbeeldreis.
Heeft u specifieke wensen? Dan passen wij het reisschema voor u aan.

Het land van de eeuwige glimlach, de overweldigende natuur, witte stranden en sierlijke tempels gaat u inspireren op een rondreis door Thailand. Maak kennis met de prachtige tempels van de hoofdstad Bangkok. Maak ritjes in de leuke Tuk Tuks door de stad of gooi uw badlaken uit op een van de sprookjesachtige stranden van de eilanden in Thailand.

Wilt u van deze rondreis een exclusieve rondreis maken? 
Dan passen wij de hotels voor u aan. Vraag gerust om een gratis offerte.

Wat Poh

Wat Po is een boeddhistische tempel in Bangkok. De tempel is ontstaan door een restauratie aan de Wat Phodharam die op dezelfde locatie stond in 1788. Deze tempel is de grootste en oudste in Bangkok. Hier is tevens ook de grootste enkelvoudige Boeddha-vertoning te vinden: de liggende Boeddha.

Chiang Rai

Chiang Rai is een Thaise stad in de regio Noord-Thailand. Het is de hoofdstad van de provincie Chiang Rai. De stad heeft ook een eigen luchthaven, Mae Fah Luang-Chiang Rai International Airport. Deze stad is bekend om de Kok-rivier waarvan er een drijvende markt van is.

Sukhothai

Sukhothai is een klein stadje in Centraal Thailand dat vooral bekend is dankzij een aantal mooie bezienswaardigheden. Sommigen noemen het zelfs de belangrijkste historische plaats van Thailand. Sukhothai was namelijk de hoofdstad van de regio toen de Thai een florissante tijd doormaakten. Veel van de toen vergane rijkdommen werd geïnvesteerd in het bouwen van schitterende tempels. Waar in een andere voormalige hoofdstad, Ayutthaya, de ruïnes veelal vergaan zijn, zijn ze in Sukhothai goed bewaard gebleven.

Is deze reis naar wens of zullen wij een reis op maat maken?

offerte aanvragen
offerte aanvragen
 • Vlucht Amsterdam – Bangkok – Amsterdam per Lufthanse via Frankfurt
 • Luchthavenbelasting (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Hotelaccommodatie 3* op basis van een 2-pers. kamer met bad/douche en toilet.
 • Airconditioned vervoer met Engels sprekende chauffeur/gids
 • Nachttrein ticket Chaing Mai – Bangkok
 • Alle excursies en entreegelden volgens programma
 • Engelssprekende gids gedurende de excursies
 • Verzorging op basis van halfpension (ontbijt en lunch) en op dag 10,11, en 12 volpension (ontbijt, lunch en diner)
 • Gratis infoboekje met uitgebreide informatie over de reis en het land
 • Ticketing fee airline
 • Vertrekbelasting US$ 13.00 p.p. (onder voorbehoud)
 • Niet genoemde diners
 • Drankjes
 • Fooien
 • Reis- en/of annuleringsverzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven

Prijzen in euro’s :

Maanden Individuele reis 3* hotels
November – juni dagelijks € 2.125
December dagelijks € 2.264
Juli – oktober dagelijks € 2.256
1 persoonskamer

€ 396

Minimum aantal deelnemers: 2

Bij een individuele reis kunt u dagelijks vertrekken en reist u met uw eigen groepje per auto met chauffeur die tevens uw reisleider is. Bij de bezienswaardigheden krijgt u een lokale gids. Indien gewenst, kunt u voor een individuele reis verschillende onderdelen laten aanpassen, zoals de route, de hotels, de excursies etc.

Thailand heeft een tropisch klimaat met twee seizoenen. De regentijd loopt van juni tot oktober, het droge seizoen van oktober tot juni. Het weer is erg moeilijk te voorspellen, houdt u hier rekening mee want het betekent niet dat wanneer u in het droge seizoen reist, er dan ook echt geen regen kan vallen.

Voor het reizen naar Thailand heeft u een geldig paspoort nodig, dat na terugkomst nog 6 maanden geldig moet zijn. U heeft een visum nodig wanneer u langer dan 30 dagen in Thailand verblijft

Exclusieve/luxe reizen
Wilt u van deze rondreis een exclusieve rondreis maken? Dan passen wij de hotels voor u aan. Vraag gerust om een gratis offerte.

Reisschema

Dag 1  Vandaag vliegt u van Schiphol Amsterdam naar Bangkok.

Dag 2  Bij aankomst heeft u een transfer van de luchthaven naar uw hotel. U krijgt een fietstocht onder begeleiding door Bangkok en een welkomstdiner. De overnachting zal plaatsvinden in Bangkok.

      

Dag 3  Na het ontbijt heeft u een citytour door Bangkok en bezoekt u het Grand Palace met de Wat Phra Kaeo tempel, Wat Po en de bloemenmarkt. Na de lunch maakt u een boottocht over de rivier. De overnachting zal plaatsvinden in Bangkok.

Dag 4  Na het ontbijt gaat u naar de drijvende markt “Damnoen Saduak” en de Bridge over Rivier Kwai. Hierna volgt een lunch. Na de lunch gaat u een treinrit maken. De overnachting zal plaatsvinden in River Kwai.

     

Dag 5  Na het ontbijt gaat u naar Ayutthaya. Hier gaat u tempels en paleizen bezoeken, gevolgd door een lunch. Na de lunch gaat u naar Phitsanuloke. De overnachting zal plaatsvinden in Phitsanuloke.

Dag 6  Na het ontbijt gaat u naar Wat Mahathat en Sukhothai. Daarna gaat u naar Chiang Rai, onderweg stopt u bij een lokaal restaurant voor de lunch. De overnachting zal plaatsvinden in Chiang Rai.

      

Dag 7  Na het ontbijt bezoekt u de Golden Triangle en heeft u een boottocht op de Mekong. Indien mogelijk heeft u een kort bezoek aan Laos. Daarna heeft u een lunch en bezoekt u de Akha en Yao-stammen. De overnachting zal plaatsvinden in Chiang Rai.

Dag 8  Na het ontbijt gaat u een mooie route maken naar Chiang Mai. Hierna volgt een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch gaat u verder naar San Kampaeng. De overnachting zal plaatsvinden in Chiang Mai.

      

Dag 9  Na het ontbijt bezoekt u een olifanten-trainingskamp en daarna volgt een lunch. Na de lunch bezoekt u Doi Suthep en Wat Phratat. De overnachting zal plaatsvinden in Chaing Mai.

Dag 10  Na het ontbijt bezoekt u een lokale markt, gaat u naar Mork Fah waterval en de Karen bergstam, hierna volgt een lunch. Na de lunch bezoekt u de Hot Spa. Het diner en de overnachting zullen plaatsvinden in Pai Village.

      

Dag 11  Na het ontbijt bezoekt u de Tham Lod Cave met daarna een lunch. Na de lunch gaat u een mooie route maken naar Mae Hong Son en krijgt u een diner. De overnachting zal plaatsvinden in Mae Hong Son.

Dag 12  Na het ontbijt gaat u per vissersboot over de Pai rivier en bezoekt u Long Neck Village, Wat Phratad Doi Kong Mu en krijgt u een lunch. Na de lunch heeft u de middag ter vrije besteding en krijgt u een diner. De overnachting zal plaatsvinden in Mae Hong Son.

      

Dag 13  Na het ontbijt vertrekt u richting Chiang Mai, onderweg krijgt u een lunch. De overnachting zal plaatsvinden in Chaing Mai.

Dag 14  Na het ontbijt heeft de dag ter vrije besteding. In de avond heeft u een transfer naar het treinstation voor de nachttrein naar Bangkok. De overnachting zal plaatsvinden in de trein (sleeping berth).

Dag 15  Vandaag zult u aankomen in Bangkok. Waar u een transfer heeft van het treinstation naar de luchthaven van Bangkok voor uw vlucht terug naar Amsterdam

Dag 16  Vandaag zult u aankomen in Amsterdam

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Reis boeken

Gerelateerde reizen

Is deze reis niet wat u zocht? Wij hebben nog veel meer schitterende reizen.
U kunt ons altijd bellen voor een reis op maat.