Loading...
Home/Oman vakanties en rondreizen/Rondreis Salalah 4 dagen

Project Description

Rondreis Oman Salalah 4 dagen

vanaf €390,- per persoon

Tijdens deze rondreis in Salalah zul je versteld staan van de schoonheid van het groene zuiden van Oman. Je maakt kennis maken met bedoeïenen, markten, begroeide wadi’s en forten en je kunt genieten van de afwisselende natuur.  Salalah biedt prachtige wadi’s met heuse meren, een groot contrast met de woestijnen en canyons in het noorden van het land.

Al Mughsail Beach

Al Mughsayl Beach is waarschijnlijk de meest bekende toeristische attractie in het gebied van Dhofar. Het strand is geliefd bij zowel de lokale bevolking als bij toeristen. Het is een lange strook azuurblauw water met een prachtig wit zandstrand. Het strand heeft aan beide zijden bergen die voor een prachtig uitzicht zorgen. Het is een perfecte picknickplaats.

Sumhuram Old City

De crèmekleurige ruïnes van Sumhuram Old City vormen een pittoresk tafereel en bevinden zich boven op een kleine heuvel, met uitzicht over de Wadi Darbat-rivier. De stad was een belangrijke haven in zijn hoogtijdagen, maar werd 500-600 jaar na de oprichting in de eerste eeuw verlaten. Via een kleine toegangspoort kom je bij de verrassende stadsruïnes en hier kom je inscripties tegen over de oprichting van de stad. Iets verderop zijn de overblijfselen van de commerciële, de religieuze en de residentiële wijken van de stad. Bezoek het nabijgelegen museum voor informatie over wierook en de oude handelsroutes die hier langs liepen.

Land of Frankincense

De wierookbomen (Frankincense) van Wadi Dawkah, de overblijfselen van de oase van Shisr/Wubar en de aangesloten havens Khor Rori en Al-Baleed getuigen van een bloeiende handel in wierook gedurende vele eeuwen. Het was in deze regio één van de belangrijkste handelsactiviteiten van de oude wereld en de middeleeuwen. Deze groep van archeologische gebieden in Oman weerspiegelen de productie en distributie van wierook, één van de meest luxe handelswaar in de oudheid.

Wilt u uw rondreis aanpassen? Neem contact op.

offerte aanvragen
offerte aanvragen
  • Binnenlandse vlucht incl. luchthavenbelasting
  • Huurauto op basis van no-risk
  • Accommodaties met tweepersoonskamer op basis van Bed & Breakfast
  • Visumkosten Oman
  • Creditcard voor borg auto, benzine
  • Persoonlijke uitgaven, fooien
  • Excursies en entreegelden
  • Reis- en/of annuleringsverzekeringen

Prijs individuele rondreis vanaf €390,- per persoon

Het betreft een individuele rondreis, vraag naar onze mogelijkheden van groepsreizen.

Van dag tot dag:

4-daagse rondreis:

Dag 1  Vlucht van Muscat naar Salalah. Overnachting in Salalah.

Dag 2  Vrije dag in Salalah. Overnachting in Salalah.

Dag 3  Vrije dag in Salalah. Overnachting in Salalah

Dag 4  Vlucht van Salalah naar Muscat.

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Reis boeken

Gerelateerde reizen

Is deze reis niet wat je zocht? Wij hebben nog veel meer schitterende reizen.