Loading...
Home/Roadtrip & Yachting/Luxe Transatlantische Cruises Seadream Yacht Club

Project Description

Luxe Transatlantische Cruises Seadream Yacht Club

Heb je altijd al een Transatlantische cruise willen maken? Dit is de perfecte kans om comfortabel de oversteek te maken. De vaarroute is zo ontworpen dat de overtocht ongeveer twee weken duurt. Je hebt alle gemakken aan boord, rijk uitgeruste suites, excellente cuisine ingesteld op jouw dieetwensen en een sommelier en bartenders die eersteklas wijnen en drankjes voor je schenken. Vertrekkend vanuit Barcelona en Malaga (Spanje), of Lissabon (Portugal) begin je aan je zeereis. Je maakt je eerste stop in Funchal (Portugal), waarna je afmeert in de havens en natuurlijke baaien van Bridgetown (Barbados), Marigot (St Martin), Charlotte Amalie (Saint Thomas) en San Juan (Puerto Rico). Geen gebrek aan activiteiten, of doe juist even een paar weken zalig niets. Lees het boek dat al lang op je ligt te wachten, neem plaats op de Balinese buitenbedden en staar naar de sterren.

It’s Yachting, not Cruising | Enjoy the difference

floating blue.png

Wil je een Fly & Cruise boeken, je reis verlengen met een landarrangement, of roadtrip? Vraag naar onze pakketreizen.

Splendidly spoiled

Aan boord word je persoonlijk welkom geheten door de kapitein, waarna de crew je een op een ten dienste staat. Geniet van de elegante meergangen menu’s met wijnarrangementen, van lichte eerste gang tot decadente desserts. Waardeer de geneugten aan boord en maak van Seadream Yachting jouw onvergetelijke reis. Het is de aandacht voor detail, de totale gastronomische beleving… bon appétit!

Wellness

Yachting is ontspannen.  Ervaar alles wat Seadream Yachting je biedt; slaap comfortabel onder de open lucht, geniet van de Spa & Salon en massage behandelingen. Relax aan land met yoga sessies, strijk neer bij het zwembad in je loungestoel en wissel het zoutwater bad af met de vers water jacuzzi. Verfrissende drankjes en jouw raw food veggie menu onder handbereik… Het sociale hart is de Top of the Yacht. Neem daar je eerste koffie ‘s morgens vroeg en geniet van het uitzicht ‘s avonds, gekoeld door een zachte zeebries zoals alleen aan boord van een mega- jacht kan. Als het weer het toelaat, maar die kans is gelukkig groot…

Seadream I and II & Seadream Innovation

Verken iconische steden, wereldberoemde stranden, historische wijngaarden en jouw bucket- list bestemmingen. Zusterschepen SeaDream I and SeaDream II  bevaren van mei tot en met oktober de Middellandse Zee en komen in kleine pittoreske havens waar grotere schepen niet kunnen komen. Van november tot in april varen de beide schepen in de turquoise wateren van de Cariben. De Trans- Atlantische overtochten verbinden de routes en brengen je naar de Virgin Islands, Marigot en Barbados. SeaDream Innovation, die op het moment gebouwd wordt in Nederland, begint haar carrière in 2021. Ze vaart naar nieuwe bestemmingen in alle uithoeken ter wereld, inclusief de poolgebieden. Watervliegtuig en helikopter aan boord, no limits… Global Yachting: luxe yachting om te ontdekken en op avontuur te gaan.

Award winning service op basis van all- in verzorging & wellness aan boord; inclusief wine & dine, open bar, gebruik van fitnesscentrum, water attributen, mountain bikes en excursies aan land. Elke cabine heeft uitzicht op zee.

Indien gewenst, zorgt Mondi Reizen voor aansluitende vluchten en transfers & transport van/ naar de plaatsen waar je aan/ van boord gaat.

Wil je voor, of na jouw cruise met Seadream Yacht Club langer op de plek van bestemming blijven? Dat kan, overal ter wereld. Mondi Reizen verzorgt desgewenst landarrangementen die aan de Seadream standaarden voldoen. Liever zelf op avontuur en gebied verkennen? Vraag naar de door Mondi ontwikkelde roadtrips.

Prijzen op aanvraag. Neem contact met ons op voor algemene prijsinformatie, of een offerte.

De door Mondi Reizen verzorgde cruises, vluchten, land- en vervoersarrangementen worden onder de algemene voorwaarden van Mondi en de VvKR aangeboden en betreffen door de SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds gegarandeerde pakketreizen.

Wil je meer informatie, een offerte of wil je boeken? Bel, of mail ons.

Uitleg vaarroutes Transatlantische Cruise

De routes van zusterschepen Seadream I en II volgen elkaar op. In het voorjaar en de zomer in Middellands Zeegebied, vervolgens de Transatlantische overtochten in het najaar, de winter in de Cariben tot in het voorjaar, waarna na de oceaanovertocht in het voorjaar de Middellandse Zee routes weer beginnen.

Transatlantische oversteek van ongeveer twee weken:

Najaar: vertrekkend vanuit Barcelona en Malaga (Spanje), of Lissabon (Portugal)

Voorjaar: vertrekkend vanuit Bridgetown (Barbados) en San Juan (Puerto Rico)

Stops in Funchal (Portugal), Bridgetown (Barbados), Marigot (St Martin), Charlotte Amalie (Saint Thomas) en San Juan (Puerto Rico).

Ben je wijnliefhebber? Verdiep je in de Wine- cruises in het Caribische gebied.

Zie de vaarkaartjes onderstaand, neem contact met ons op voor nadere informatie

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Reis boeken

Transatlantische cruises

Welke route heeft jouw voorkeur? Laat je reisperiode weten, graag assisteren wij verder.