Loading...
Home/Roadtrip & Yachting/Luxe Middellandse Zee Cruises Seadream Yacht Club

Project Description

Luxe Middellandse Zee Cruises Seadream Yacht Club

Ontdek de luxe Middellandse Zee cruises van Seadream Yacht Club. Seadream Yacht Club brengt je langs beroemde kustplaatsen aan de Franse Riviera en Italiaanse Riviera, Kroatië, Griekse Eilanden en de Spaanse Mediterrane kust. Ook onbekende, maar niet minder pittoreske havens aan de Middellandse Zee worden aangedaan.  Shop een dagje in Portofino, leg aan in de jetset haven van Capri, passeer het adembenemende kanaal van Korinthe en ontdek de vaarwegen langs Mikonos met haar pittoreske eilanden en stranden. Ben je wijnliefhebber? Verdiep je in de Wine Cruises van Seadream Yacht Club.

It’s Yachting, not Cruising | Enjoy the difference

floating blue.png

Wil je een Fly & Cruise boeken, je reis verlengen met een landarrangement, of roadtrip? Vraag naar onze pakketreizen.

  Splendidly spoiled

  Aan boord word je persoonlijk welkom geheten door de kapitein, waarna de crew je een op een ten dienste staat. Geniet van de elegante meergangen menu’s met wijnarrangementen, van lichte eerste gang tot decadente desserts. Waardeer de geneugten aan boord en maak van Seadream Yachting jouw onvergetelijke reis. Het is de aandacht voor detail, de totale gastronomische beleving… bon appétit! Ben je liefhebber van wijnen? Kijk eens naar de unieke Wine Cruises (zie onder de vaarroutes).

  Wellness

  Yachting is ontspannen.  Ervaar alles wat Seadream Yachting je biedt; slaap comfortabel onder de open lucht, geniet van de Spa & Salon en massage behandelingen. Relax aan land met yoga sessies, strijk neer bij het zwembad in je loungestoel en wissel het zoutwater bad af met de vers water jacuzzi. Verfrissende drankjes en jouw raw food veggie menu onder handbereik… Het sociale hart is de Top of the Yacht. Neem daar je eerste koffie ‘s morgens vroeg en geniet van het uitzicht ‘s avonds, gekoeld door een zachte zeebries zoals alleen aan boord van een mega- jacht kan. Als het weer het toelaat, maar die kans is gelukkig groot aan de Middellandse Zee…

  Seadream I and II & Seadream Innovation

  Verken iconische steden, wereldberoemde stranden, historische wijngaarden en jouw bucket- list bestemmingen. Zusterschepen SeaDream I and SeaDream II  bevaren van mei tot en met oktober de Middellandse Zee en komen in kleine pittoreske havens waar grotere schepen niet kunnen komen. Van november tot in april varen de beide schepen in de turquoise wateren van de Cariben. De Trans- Atlantische overtochten verbinden de routes en brengen je naar de Virgin Islands, Marigot en Barbados. SeaDream Innovation, die op het moment gebouwd wordt in Nederland, begint haar carrière in 2021. Ze vaart naar nieuwe bestemmingen in alle uithoeken ter wereld, inclusief de poolgebieden. Watervliegtuig en helikopter aan boord, no limits… Global Yachting: luxe yachting om te ontdekken en op avontuur te gaan.

  Award winning service op basis van all- in verzorging & wellness aan boord; inclusief wine & dine, open bar, gebruik van fitnesscentrum, water attributen, mountain bikes en excursies aan land. Elke cabine heeft uitzicht op zee.

  Indien gewenst, zorgt Mondi Reizen voor aansluitende vluchten en transfers & transport van/ naar de plaatsen waar je aan/ van boord gaat.

  Wil je voor, of na jouw cruise met Seadream Yacht Club langer op de plek van bestemming blijven? Dat kan, overal ter wereld. Mondi Reizen verzorgt desgewenst landarrangementen die aan de Seadream standaarden voldoen. Liever zelf op avontuur en gebied verkennen? Vraag naar de door Mondi ontwikkelde roadtrips.

  Prijzen op aanvraag. Neem contact met ons op voor algemene prijsinformatie, of een offerte.

  De door Mondi Reizen verzorgde cruises, vluchten, land- en vervoersarrangementen worden onder de algemene voorwaarden van Mondi en de VvKR aangeboden en betreffen door de SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds gegarandeerde pakketreizen.

  Wil je meer informatie, een offerte of wil je boeken? Bel, of mail ons!

  Uitleg vaarroutes Middellandse Zee gebied

  De routes van zusterschepen Seadream I en II volgen elkaar op. In het voorjaar en de zomer in Middellands Zeegebied, vervolgens de Trans- Atlantische overtochten in het najaar, de winter in de Cariben tot in het voorjaar, waarna na de oceaan overtocht de Middellandse Zee routes weer beginnen.

  Middellandse Zee gebied

  In volgorde heen & terug: Portugal / Spanje/ Franse Riviera/ Rome & Italiaanse Riviera/ Kroatië / Griekenland

  Wine Cruises

  Routes resp. langs Spanje, Franse Riviera en Italië: Malaga – Barcelona / Malaga -Nice / Nice en omgeving / Nice – Civitavecchia – Nice / Civitavecchia – Valletta / Civitavecchia – Malaga

  Zie de vaarkaartjes onderstaand, neem contact met ons op voor nadere informatie

  Roadtrip maken?

  SeaDream Yacht Club legt aan in de mooiste havenplaatsen. Wil je in Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Kroatië of Griekenland voorafgaand aan of volgend op de cruise een roadtrip in de omgeving maken?

  Wij hebben indrukwekkende trips ontwikkeld. Verblijfsaccommodaties matchen desgewenst de standaard van Seadream. Auto’s naar keuze… een hippe snelle auto, cabriolet of liever met een klassieke Alfa Romeo door Toscane en langs de Amalfi kust toeren? Laat je wensen weten.

  Afspraak maken
  Offerte aanvragen
  Reis boeken

  Middellandse Zee Cruises

  Welke route heeft jouw voorkeur? Laat je reisperiode weten, graag assisteren wij verder.