Loading...
Home/Argentinië vakanties en rondreizen, Chili vakanties en rondreizen/Chili en Argentinië 21-daagse autorondreis door het zuiden

Project Description

Vakantie Chili en Argentinië 21-daagse autorondreis door het zuiden

Tijdens deze autorondreis zult u versteld staan van hoe mooi de landen Chili en Argentinië zijn. U gaat de zuidelijke kant van de landen bezoeken. U komt tijdens deze reis langs verschillende plaatsen en ontdekt zo een groot deel van het zuiden van Chili en Argentinië met al zijn pracht en praal. U zult gaan ontdekken hoe mooi de natuur is .

De 21-daagse Chili en Argentinië autorondreis door het zuiden is een voorbeeldreis.
Heeft u specifieke wensen? Dan passen wij het reisschema voor u aan.

Argentinië en Chili zijn 2 prachtige landen met een fenominaal aanbod van natuur. Doordat u door het zuiden gaat reizen komt u vele gletsjers, bergen en meren tegen. Er is veel mogelijkheid om te gaan wandelen en buitenactiviteiten uit te voeren. De twee landen hebben hun eigen excentrieke cultuur en levensstijl.

Wilt u van deze autorondreis een exclusieve rondreis maken?
Dan passen wij de hotels en de huurauto voor u aan. Vraag gerust om een gratis offerte.

Buenos Aires

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië met een inwoneraantal van 2,8 miljoen. Het is grootste stad van het land. Buenos Aires ligt aan zee en heeft een grote haven. De stad staat ook bekend als het Parijs van het zuiden. De bevolking kent vele nationaliteiten, zoals Duitsers, Spanjaarden, Fransen en Engelsen.Er zijn verschillende wijken (barrias) waarvan La Bocca de bekendste is. Hier wonen veel Italianen en de Europese invloeden zijn duidelijk aanwezig. Toeristen komen vaak naar La Bocca vanwege de vele tangobars, de gezellige terrasjes en de fel gekleurde huizen.

Bariloche

Bariloche is een stad gelegen in de provincie Río Negro in Argentinië. De stad telt ongeveer 105.000 inwoners. Bariloche ligt in het hart van het Nationale Nahuel Huapipark en aan de oever van het Nahuel Huapi-meer. De economie steunt sterk op het toerisme, chocolade- en keramiekindustrie. In Bariloche kunt u goed bootvaarten maken. Ook kunt u er goed watersporten beoefenen, paardrijden, bergbeklimmen en skiën in de winter. Het skicentrum Antonia Lynch op de cerro Catedral is een van de grootste op het zuidelijk halfrond.

Puerto Montt

Puerto Montt is een gemeente, regiohoofdstad en een belangrijke havenstad in Chili. Puerto Montt telde 238.455 inwoners in 2012. Vanuit de haven van Puerto Montt vertrekken vele boten naar andere delen van het land. In Puerto Montt kunt u de bekende Kathedraal  bezoeken en het regionale museum.

 

Is deze reis naar wens of zullen wij een reis op maat maken?

offerte aanvraag
offerte aanvraag

•    Binnenlandes vluchten Buenos Aires Barilloche  v.v.
•    Goede hotelaccommodatie 3* op basis van een 2-pers. kamer met bad/douche en toilet
•    Verzorging op basis van logies en ontbijt
•    Autohuur gebaseerd op 1 auto 4WD categorie G Ford Eco Sport  of gelijkwaardig
•    Ongelimiteerd aantal kilometers
•    CDW, Schade- diefstal- met eigen risico USD 765 (blijft altijd bestaan), W.A- verzekering
•    Grenskosten en certificaat voor grensovergang
•    Gratis inforboekje met uitgebreide informtie over de reis en het land

•    Internationale vlucht
•    Luchthavenbelastingen
•    Ticketing fee airline
•    Creditcard voor borg verplicht
•    Transfers
•    Benzine
•    Extra verzekering voor autohuur
•    Extra bestuurder
•    Luchthavenafleveringskosten
•    Alle excursies en entreegelden
•    Niet genoemde maaltijden
•    Drankjes
•    Fooien
•    Reis- en/of annuleringsverzekeringen
•    Persoonlijke uitgaven

Prijs in euro’s :
3* hotels

Vertrek dagelijks    3489 p.p.

1-persoonskamer:     927   p.p.

Minimum aantal deelnemers: 2

Bij een autorondreis kunt u desgewenst alle onderdelen aanpassen zoals de airline, de hotels, de huurauto en de route

Exclusieve/luxe reizen
Wilt u van deze autorondreis een exclusieve rondreis maken? Dan passen wij de hotels en huurauto voor u aan. Vraag gerust om een gratis offerte

Reisschema

Dag 1  Vandaag neemt u een comfortabele vlucht vanuit Amsterdam Schiphol naar het vliegveld van Buenos Aires. Hier zult u morgen arriveren.

Dag 2  Vandaag arriveert u op het vliegveld van Buenos Aires. Het is de hoofdstad van Argentinië, en ook het economische en culturele hart ervan. Dankzij haar talloze winkels en boetieks, haar architectuur, haar culturele leven en restaurants staat het land bekend als het Parijs van het zuiden. Uw overnachting zal plaatsvinden in Buenos Aires.

 Dag 3  Na het ontbijt krijgt u een transfer naar het vliegveld van Buenos Aires. Hier neemt u de vlucht naar Bariloche. Wanneer u bent gearriveerd haalt u uw huurauto op bij het vliegveld. Bariloche ligt in het hart van National Nahuel Huapipark aan de oever van het Nahuel Huapi-meer. Uw overnachting zal plaatsvinden in Bariloche.

          

Dag 4  Na het ontbijt heeft u een dag ter vrije besteding. U zou vandaag het National Nahuel Huapipark kunnen gaan bezichtigen. Het is het oudste nationale park in Patagonië en staat bekend om zijn vele meren. Uw overnachting zal plaatsvinden in Bariloche.

Dag 5  Na het ontbijt rijdt u  naar Puerto Montt. Eenmaal aangekomen heeft u de mogelijkheid om Puerto Montt te ontdekken. U kunt ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan de Angelmó Markt. Dit is een zeer kleurige markt vol handgemaakte en lokale gastronomie. Uw overnachting zal plaatsvinden in Puerto Mont.

          

Dag 6  Na het ontbijt rijdt u door naar Futaleufu. Dit kleine dorpje  staat wereldwijd bekend als een van de beste plekken om te raften. Daarnaast kunt u er ook uitstekend vissen, zwemmen, hiken en mountainbiken. Uw overnachting zal plaatsvinden in Futaleufu.

          

Dag 7  Na het ontbijt rijdt u vanuit het hotel naar Puyuhuapi. Hier kunt u sportactiviteiten uitvoeren zoals wandelen, fietsen, sportvissen en roeien. Maar als u het liever een dag rustig aan wilt doen is dit ook mogelijk. Uw overnachting zal plaatsvinden in Puyuhuapi.

          

Dag 8  Na het ontbijt vervolgd u uw reis naar Los Antiguos. Deze plaats heeft prachtige natuur en staat bekend om het mooie en grote Lago Buenos Aires, dit is een groot meer. De stad is een agrarische oase waar kleine boerderijen fruitgewassen produceren. Uw overnachting zal plaatsvinden in Los Antiquos.

          

Dag 9  Na het ontbijt rijdt u verder naar Lago Posados. Dit is een meer gelegen in het noorden van de provincie Santa Cruz. U kunt hier genieten van de mooie natuur. Uw overnachting zal plaatsvinden bij Lago Posados.

          

Dag 10  Na het ontbijt rijdt u door naar El Chalten, een klein dorpje dat zich midden in het National Park Los Glaciares bevindt. In het park vindt u bergen, meren, bossen en enorme gletsjers. Niet ver van het dorp bevindt zich Laguna Capri, een echte aanrader om te bezoeken. Uw overnachting zal plaatsvinden in El Chalten.

          

Dag 11  Na het ontbijt heeft u een dag ter vrije besteding. U zou vandaag u dag kunnen  besteden aan waar de stad bekend om staat; hiken. Vandaag kunt u de Cerri Torre Trek kunnen wandelen. Uw overnachting zal plaatsvinden in El Chaltén.

Dag 12  Na het ontbijt rijdt u verder naar Puerto Natales. Het Torres del Paine National Park is een echte toeristentrekker. Het park is een van de mooiste plaatsen van heel Zuid Amerika en is benoemd tot één van de 8 wereldwonderen. Uw overnachting zal plaatsvinden in Puerto Natales.

          

Dag 13  Na het ontbijt rijdt u door naar El Calafate, deze plaats wordt ook wel “de poort naar de gletsjers” genoemd. El Calafate is een kleurrijk dorp waar u gezellige bars en restaurants vindt. Uw overnachting zal plaatsvinden in El Calafate.

Dag 14  Na het ontbijt heeft u een dag ter vrije besteding. U zou het  National Park Los Glaciares kunnen gaan bezoeken. In het park vindt u meren, bossen bergen en enorme gletsjers. Ook heeft u de mogelijkheid om het Laguna Nimez Reserve te gaan bezichtigen. In dit park vindt u vele verschillende soorten vogels. Uw overnachting zal plaatsvinden in El Calafate.

           

Dag 15  Na het ontbijt rijdt u verder naar Puerto San Julian. Hier is een haven te vinden die ook Puerto San Julian heet. U zou naar het Tematico Nao Victoria museum kunnen gaan waar een groot schip te bezichtigen is. Uw overnachting zal plaatsvinden in Puerto San Julian.

          

Dag 16  Na het ontbijt rijdt u naar Puerto Deseado. Dit is een havenstad met vele verschillende soorten Fauna. U vindt hier drie verschillende speciale diersoorten, namelijk de Commerson’s dolfijnen, de Magelhaenpinguïn en de Zuidelijke rotspinguïn. Uw overnachting zal plaatsvinden in Puerto Deaseado.

Dag 17  Na het ontbijt rijdt u naar Comodoro Rivadavia. Het is de grootste stad van Patagonië. Op 12 kilometer ten zuiden van de stad ligt de badplaats Rada Tilly, hier gaan mensen heen om uit te waaien aan zee. Uw overnachting zal plaatsvinden in Comodoro Rivadavia.

          

Dag 18  Na het ontbijt rijdt u verder naar Esquel. Esquel is een dorp waar u veel mogelijkheid heeft om sportieve excursies uit te voeren, zo kunt u hier kayakken, hiken en skiën. Verder vindt u hier verschillende natuurparken, bergen en gletsjers. Uw overnachting zal plaatsvinden in Esquel.

Dag 19  Na het ontbijt rijdt u weer terug naar Bariloche. U zou ervoor kunnen kiezen om hier te gaan skiën, rotsen beklimmen of een trektocht te maken. ’S Avonds kunt u genieten van de stad met vele gezellige restaurants, cafés en verschillende winkels en souvenirwinkels.

Dag 20  Na het ontbijt rijdt u naar het vliegveld van Bariloche. Hier levert u uw huurauto weer in. Daarna neemt u de vlucht vanuit Bariloche naar Buenos Aires. En vanuit Buenos Aires neemt u de vlucht naar Amsterdam. Hier zult u morgen arriveren.

Dag 21  Vandaag arriveert u in Amsterdam.

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Reis boeken

Gerelateerde reizen

Is deze reis niet wat u zocht? Wij hebben nog veel meer schitterende reizen.
U kunt ons altijd bellen voor een reis op maat.