Loading...
Home/Reisthema natuurreizen, Reisthema privéreizen, Tanzania vakanties en rondreizen/Tanzania en Zanzibar 12-daagse individuele rondreis Safari en Strand

Project Description

Vakantie Tanzania en Zanzibar: 12-daagse individuele rondreis Safari en strand
(privéreis met auto en chauffeur)

Tanzania is hét Afrikaanse land voor een onvergetelijke safari. Tijdens deze 12-daagse rondreis bezoekt u onder andere het bekende Serengeti National Park én de indrukwekkende Ngorongoro krater. Uw vakantie wordt afgesloten met drie dagen in een luxe hotel op het eiland Zanzibar. Hier kunt u heerlijk ontspannen en nagenieten van alle geweldige indrukken die u heeft opgedaan in Tanzania.

De 12-daagse Tanzania en Zanzibar rondreis is een voorbeeldreis.
Heeft u specifieke wensen? Dan passen wij het reisschema voor u aan.

Naast de prachtige stranden kunt u in Zanzibar gaan kijken naar de vele kokosnoot- en kruidnagelplantages. Ook de lokale markten zijn leuk om te bezoeken. Een absolute must voor de natuurliefhebber is het tropische Jozani Forest. Tijdens een georganiseerde wandeling kunt u hier onder andere de Red Colobus Monkey bekijken. Dit is een apensoort die alleen op Zanzibar voorkomt.

Wilt u van deze rondreis een exclusieve rondreis maken? 
Dan passen wij de hotels voor u aan. Vraag gerust om een gratis offerte.

Serengeti National Park

Het Serengeti National Park in Tanzania is waarschijnlijk het meest bekende wildpark ter wereld. Tijdens een game-drive safari komt u de meest uitgebreide populatie wilde dieren tegen. Een game-drive is een safari waarin er langzaam wordt rondgereden in een safari-auto. Wie weet komt u in het Serengeti National Park oog in oog te staan met de Big Five onder de wilde dieren.

 

Lake Manyara Nationaal Park

Het Lake Manyara Nationaal park is een bijzonder park waar veel flamingo’s te vinden zijn langs de oevers van het meer. Het park staat bekend om de boom klimmende leeuwen die er te vinden zijn. Het meer wordt gevoed door het regenwater van de Ngorongoro hooglanden.

 

Zanzibar

Het eiland Zanzibar ligt direct voor de kust van Tanzania in de Indische Oceaan. Op Zanzibar vindt u parelwitte stranden, een azuurblauwe oceaan en palmbomen. Zanzibar is een echt bounty-eiland voor iedereen die in luxe tot rust wil komen. De zeewind maakt het warme en vochtige klimaat zeer aangenaam. Liefhebbers van snorkelen en duiken kunnen hier genieten van de prachtige, kleurrijke onderwaterwereld.

 

 

Is deze reis naar wens of zullen wij een reis op maat maken?

offerte aanvraag
offerte aanvraag
 • Binnenlandse vluchten Arusha-Zanzibar en Zanzibar-Dar Es Salaam
 • Transfer van/naar Arusha Airport
 • Transfer van/naar Zanzibar Airport
 • Vervoer per 4 Wheel Drive gedurende de rondreis
 • Ervaren Engelssprekende privégids, tevens chauffeur
 • Alle entreegelden voor de nationale parken
 • Accommodaties op basis van een tweepersoonskamer
 • Verzorging op basis volpension dag 2 tot en met dag 6
 • Verzorging op basis van halfpension dag 7 tot en met dag 10
 • Koffie, thee en mineraalwater tijdens gamedrives
 • Natuur/cultuur wandeling of bezoek aan Maasai Boma
 • VAT 18{6d21ef5192f7fc7407a996b4f425ca8cf821ca7cc7bb6e1aae9e79bdf2e502ab} on all tourist services
 • AMREF Flying Doctors Service
 • Gratis infoboekje met uitgebreide informatie over de reis en het land
 • Internationale vluchten
 • Visum (USD $50 per persoon, verkrijgbaar op het vliegveld)
 • optionele excursies
 • optionele dagkamer op dag van vertrek
 • niet genoemde maaltijden
 • dranken (anders dan vermeld) en wasservice
 • Fooigelden + fooien
 • Eventuele bank- of transactiekosten
 • reis- en annuleringsverzekering
 • persoonlijke uitgaven

Prijzen in euro’s :

Maanden 3* hotels
November 3057
December 3298
Januari – juni 3057
Juli – oktober 3175
1 persoonskamer 681

Minimum aantal deelnemers: 2

Exclusieve/luxe reizen
Wilt u van deze rondreis een exclusieve rondreis maken? Dan passen wij de hotels voor u aan. Vraag gerust om een gratis offerte.

Reisschema

Dag 1 Vandaag neemt u een comfortabele vlucht vanuit Amsterdam naar Kilimanjaro. hier zult u morgen arriveren.

Dag 2 Vandaag arriveert u op het vliegveld van Kilimanjaro. Vanuit hier wordt u naar Arusha gebracht waar uw overnachting zal plaatsvinden. Arusha is de hoofdstad van de regio Arusha gelegen in het noorden van Tanzania. Bekende landschappen en natuurparken omgeven het gebied.

 Dag 3 Na het ontbijt wordt u naar Lake Manyara gebracht.Wanneer u bent gearriveerd brengt u een bezoek aan Lake Manyara National Park. in de middag gaat u hier picknicken. Het park staat bekend om de leeuwen die in acacia bomen klimmen. U wordt naar Karatu gebracht waar uw overnachting zal plaatsvinden.

          

Dag 4 Vandaag brengt u na het ontbijt een bezoek aan de Ngorongoro krater. De Ngorongoro-krater is de grootste intacte caldera er wereld. In de krater komen bijna alle grote Afrikaanse dieren voor.De krater staat sinds 1979 op de UNESCO-lijst als werelderfgoed. In de middag heeft u een picknick aan het Magadimeer. Hierna wordt u naar uw hotel gebracht in het Serengeti National Park.

Dag 5 Na het ontbijt heeft u de gehele dag de tijd om deel te nemen aan game drives in het Serengeti National Park. Serengeti bestaat uit savannes en boslandschappen, er leven hier veel verschillende diersoorten. Optioneel zou u kunnen deelnemen aan een luchtballonsafari. Uw overnachting zal plaatsvinden in Serengeti National Park.

          

Dag 6 Nadat u heeft ontbeten zou u nog kunnen deelnemen aan Game drives in Serengeti National Park. Rond de middag wordt u naar Karatu gebracht, onderweg heeft u een picknick.  In Karatu zal uw overnachting plaatsvinden.

Dag 7 Vandaag brengt u na het ontbijt een bezoek aan het dorpje Mto wa MBU. Dit is een dorp gelegen in Tanzania  ten noorden van het Manyarameer in de Riftvallei in het Mondilidistrict. U heeft hier een begeleide natuur/cultuur wandeling of u kunt een bezoek brengen aan een traditionele Maasai Boma. Hierna wordt u naar het vliegveld van Arusha gebracht, vanuit hier neemt u de vlucht naar Zanzibar. Uw overnachting zal plaatsvinden in Zanzibar.

          

Dag 8 Nadat u heeft ontbeten heeft u een dag ter vrije besteding. U zou vandaag een heerlijke dag aan het strand kunnen liggen om helemaal tot rust te komen. Uw overnachting zal in Zanzibar Plaatsvinden.

Dag 9 Na het ontbijt heeft u een dag ter vrije besteding. U zou u vandaag kunnen verdiepen in de geschiedenis van Zanzibar. De geschiedenis van Zanzibar is beïnvloed door Perzen, Arabieren, moslims, de Portugezen, en bewoners van het vasteland van Afrika. De binnenstad van Zanzibar heet Stone Town en heeft prachtig ronde torens, deuren met houtsnijwerk terrassen en prachtige moskeeën. Hoogtepunten die u zou kunnen bezichtigen zijn het Livingstone huis, de Guliani Brug en het Huis van de Wonderen. Uw overnachting vindt plaats in Zanzibar.

Dag 10 Na het ontbijt kunt u genieten van nog een dagje strand. Zanzibar is het meest exotische deel van Tanzania. Er zijn prachtige hagelwitte zandstranden te vinden op dit eiland. Vanaf Dar es Salaam vaart er een boot over de zee naar de tropische archipel. U zult overnachten in Zanzibar.

Dag 11 Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld van Zanzibar gebracht. Vanuit hier neemt u de vlucht naar Dar es Salaam. Vanuit Dar es Salaam vliegt u naar Amsterdam. Hier zult u morgen arriveren.

Dag 12 Vandaag arriveert u op Amsterdam Schiphol.

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Reis boeken

Gerelateerde reizen

Is deze reis niet wat u zocht? Wij hebben nog veel meer schitterende reizen.
U kunt ons altijd bellen voor een reis op maat.