Loading...

Project Description

Vakantie Verenigde Arabische Emiraten: 9-daagse autorondreis

Daar de Verenigde Arabische Emiraten een modern wegennet bezitten en alle auto’s van airco voorzien zijn, zijn zij goed per huurauto te bereizen. De bewegwijzering en de bevolking zijn Engelstalig dus wat wilt u nog meer? Zo kunt u in uw eigen tempo deze bijzondere bestemming ontdekken. U kunt onderweg alle 7 emiraten aandoen.

De 9-daagse autorondreis Verenigde Arabische Emiraten is een voorbeeldreis.
Heeft u specifieke wensen? Dan passen wij het reisschema voor u aan.

De Verenigde Arabische Emiraten hebben een opvallende cultuur, doordringt van traditionele Arabische en Islamitische waarden aan de ene kant en moderne kosmopolitische waarden aan de andere kant. De Emiraten zijn met hun vriendelijke bevolking een heerlijke vakantiebestemming met mooie stranden, luxe hotels en veel watersport mogelijkheden. Ook degene die van winkelen houdt, komt aan zijn trekken want met name in Dubai wemelt het van de shoppingmalls. U kunt de rondreis in stijl afsluiten met een jeepsafari door de woestijn en een bbq diner onder de sterrenhemel.

Wilt u van deze rondreis een exclusieve rondreis maken? 
Dan passen wij de hotels voor u aan. Vraag gerust om een gratis offerte.

Abu Dhabi

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten maar Dubai krijgt (o.a. toeristisch) de meeste aandacht. Daarom is er altijd rivaliteit tussen de 2 emiraten. Zo hebben ze zelfs ieder een eigen nationale airline die elkaar de loef proberen af te steken. De snelle groei en het hoge inkomen van de stad heeft het tot een hyper modern centrum gemaakt met hoofdzakelijk hoogbouw direct aan het strand.

Al Ain

Al Ain is bekend als de “Tuin Stad” vanwege het groen en begroeiing in de stad. Het is tevens ook de geboorteplaats van de eerste president van de Verenigde Arabische Emiraten. Het is een gemoedelijke plaats met een Zoo, een aantal shoppingmalls en de archaeologische tuin van Hili. Hier heeft men bouwwerken uit het Bronzen tijdperk gevonden. Ook worden er veel fossielen gevonden uit de tijd dat dit gebied nog onder water lag.

Dubai

Dubai is echt het centrum van de emiraten en heeft alles wat u voor een comfortabele vakantie nodig heeft; een gloednieuwe luchthaven, honderden hotels, strand, waterpretparken, restaurants en shoppingmalls. Maar ook een indoor skibaan, een sea-aquarium en het hoogste gebouw ter wereld met 828 meter: Burj el Arab. “The sky is the limit” in Dubai, u zult uw ogen niet geloven.

Is deze reis naar wens, of zullen wij een reis op maat voor u maken?

Contact
Contact
Dubai , fly & drive reis  09 dagen  VA090

Routekaart Dubai

 • Rechtstreekse vlucht Amsterdam-Dubai v.v. per Emirates (met Turkish Airlines krijgt u ong. E65.00 p.p. korting)
 • Luchthavenbelasting (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Goede hotelaccommodatie 3*en 4* op basis van een 2-pers. kamer bad/ douche en toilet
 • Verzorging op basis van logies en ontbijt
 • Autohuur 6 dagen gebaseerd op 1 auto met 2 pers. cat. BC (Chevrolet Aveo of gelijkwaardig)
 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Schade-diefstal- en W.A.-verzekering met nul eigen risico
 • Glas- banden- bodem- dakschade met nul eigen risico
 • Extra bestuurder
 • Internationaal rijbewijs is verplicht
 • Gratis infoblad met informatie over de reis en het land
 • Ticketing fee airline
 • Lunches, diners en drankjes
 • Excursies en entreegelden
 • Hotelafleveringskosten AED 50.00
 • Benzine
 • Fooien
 • Reis- en/of annuleringsverzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven

Prijzen in euro’s :

3* hotels

Auto rondreis met vertrek na 15 mei en vertrek in juni € 1227,-

Andere data vraag onze reserveringsafdeling.

1 persoonskamer € 375,-

Min. aantal deelnemers: 2
De gemiddelde temperatuur is 25°C in januari en 40°C in juli. Er valt zelden regen en de vochtigheidsgraad in de zomer is behoorlijk hoog.
Voor- en najaar zijn de beste periodes voor een bezoek aan de V.A.E maar aangezien alles voorzien is van airco, is het een uitstekende “all-year-round-bestemming”.
U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort dat na terugkomst nog tenminste 6 maanden geldig is. Het visum wordt gratis bij aankomst op de luchthaven in Dubai geregeld.

Exclusieve/luxe reizen
Wilt u van deze rondreis een exclusieve rondreis maken? Dan passen wij de hotels voor u aan. Vraag gerust om een gratis offerte.

Reisschema

Dag 1 Vandaag vliegt u van Amsterdam naar Dubai. Bij aankomst krijgt u een transfer naar uw hotel. De overnachting zal in Dubai plaatsvinden.

           

Dag 2 
Na het ontbijt haalt u uw huurauto op bij het hotel, daarna rijdt u in ong. 1.5 uur naar Ras Al-Khaimah. Onderweg passeert u de emiraten Sharjah, Ajaman en Umm al Quwain. De overnachting zal in Ras Al-Khaimah plaatsvinden.

          

Dag 3
Na het ontbijt steekt u het schiereiland over en rijdt u in ong. 1.5 uur naar Khor Fakkan. U kunt onderweg het emiraat Al Fujaira bezoeken. De overnachting zal plaatsvinden in Khor Fakkan.

           

Dag 4 Na het ontbijt rijdt u in ong. 2.5 uur door het binnenland naar Al Ain. De overnachting zal plaatsvinden in Al Ain.

Dag 5 Na het ontbijt heeft u de gehele dag ter vrije besteding in Al Ain. U kunt de dierentuin of de opgravingen in Hili Garden bezoeken. Ook zijn er verschillende shoppingmalls. De overnachting zal in Al Ain plaatsvinden.

          

Dag 6 Na het ontbijt gaat u weer richting de kust en rijdt u in ong. 2 uur naar Abu Dhabi. De overnachting zal in Abu Dhabi plaatsvinden.

          

Dag 7 Na het ontbijt rijdt u langs de kust in ong. 1.5 uur naar Dubai. De overnachting zal in Dubai plaatsvinden.

Dag 8 Na het ontbijt levert u de auto bij het hotel in en heeft u de rest van de ochtend ter vrije besteding. ’s Middags kunt u optioneel een woestijnsafari met barbeque maken. De overnachting zal plaatsvinden in Dubai.

Dag 9 Na het ontbijt krijgt u een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Amsterdam. Vandaag komt u ook weer aan in Amsterdam.

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Reis boeken

Gerelateerde reizen

Is deze reis niet wat u zocht? Wij hebben nog veel meer schitterende reizen.
U kunt ons altijd bellen voor een reis op maat.