Loading...
Home/Mondi's roadtrips/Bed and Breakfast In de Oude Smederij Zaltbommel Loft

Project Description

Bed and Breakfast In de Oude Smederij Zaltbommel

Welkom in De Loft! 

Wil je reserveren? Bel ons op: +31 418 64 80 43 of mail naar: info@indeoudesmederij.nl


De Loft

B&B In de Oude Smederij ligt midden in de stad, toch ervaar je de rust van buiten. Wordt wakker met het getwiet van vogeltjes en volg het gedempte geluid van oude schepen op De Waal. De gezellige Loft ligt op de eerste verdieping van de B&B en is van alle gemakken voorzien. Je beschikt over een eigen toegang, living, uitgerust keukentje met kookplaten, grill, magnetron en een oventje. Verder maak je gebruik van een privé WC en douche. Strijkapparatuur, föhn, wasmachine, interactieve TV en Wifi zijn aanwezig. De fiets kun je stallen in het halletje, ook is daar een oplaadpunt aanwezig. Ontbijt staat bij aankomst klaar in de homebar/ koelkast, ‘s morgens halen wij vers brood. Voel je vrij je voorkeuren aan te geven!

Zaltbommel bruist!

Wie kent niet haar silhouet vanaf de Waalbrug en de A2? Bezoek Zaltbommel eens, want de stad en De Bommelerwaard hebben je alles te bieden! Vestingstad Zaltbommel heeft haar kleinschalige en historische karakter behouden en is rijk aan leuke winkels en restaurants. Bezienswaardigheden zijn er in overvloed, zoals onder meer Slot Loevestein, Kasteel Ammersoyen en de zuid- westelijke Hollandse Waterlinie, recentelijk genomineerd als Unesco erfgoed. Grenzend aan De Waal en De Maas is De Bommelerwaard als vaargebied al langer bekend onder bootbezitters. Maar met haar uitgestrekte uiterwaarden en aantrekkelijke fiets- en struinroutes wordt het ook ontdekt door wandelaars en fietsers. Geniet van de rust en het groen. Wil je vanuit De Bommelerwaard de grote steden in? Dat kan, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Breda, Gorinchem en Nijmegen liggen op minder dan een uurtje rijden.

Zoek het avontuur

Slot Loevestein, het beroemdste kasteel van Nederland, want wie kent niet het verhaal van Hugo de Groot die in een boekenkist ontsnapte? In het oer- Hollandse rivierenlandschap, waar Maas en Waal samenkomen, liet ridder Dirc Loef van Horne in 1361 zijn kasteel bouwen. Toen ideaal om tol te heffen, tegenwoordig aantrekkelijk voor een dagje uit. In het kasteel, de voorburcht en het soldatendorp is voor iedereen van alles te beleven. In het museum leer je over Hugo de Groot, de Middeleeuwen en de Hollandse Waterlinie. Met spellen kom je meer te weten over kruit en wapens, en in de kelder kun je de ervaring van hoogwater voelen. Iedereen krijgt een sleutel om alles mee te kunnen ontdekken. Een groots avontuur voor jong en oud, beleef het!

Struinen en fietsen

Nergens kun je het water en de uiterwaarden van zo dichtbij ervaren als in De Bommelerwaard. Volg de route langs Munnikenland, Slot Loevestein, de Gamerensche en De Brakelse Benedenwaarden. Een route die zich kenmerkt door dijken, kades, ooibossen en plassen. Je passeert grasland waar Konikpaarden en Rode Geusrunderen grazen en waar je in de zomermaanden de heerlijkste geuren langs de zomerkaden opsnuift. Veldsalie en Wilde Marjolein, ook wel oregano genoemd, staan dan in volle bloei. Schoenen aan, of stap op de fiets en geniet in alle rust van een sportief, mooi en leerzaam dagje!

Overnachting B&B In de Oude Smederij Zaltbommel vanaf EUR 92,–.  

Inclusief:

  • 9% BTW
  • Ontbijt

Exclusief:

  • Toeristenbelasting EUR 2,90 (te betalen op locatie)
  • Fietsen (optioneel 10 euro p.p.p.d. /elektrische fiets 25 euro p.p.p.d.)

Prijs op basis van 2 personen. Korting 1 persoon: 10%. Overnachting met max. 2 personen per appartement. Bij annulering binnen 1 maand na boeking wordt 50% gerestitueerd.

Ontbijt is in de vorm van een gereedstaand privé- buffet, de homebar/ koelkast is voor aankomst gevuld. Graag houden wij rekening met ontbijtvoorkeuren, geef gerust je wensen aan.

In De Bommelerwaard zijn leuke natuurwandelingen te ondernemen, ook staan in Zaltbommel en langs de kastelenroute enthousiaste guides voor je klaar.

Op aanvraag regelen wij extra uitstapjes en arrangementen. Voor de verdere informatie, neem contact met ons op.

B&B In de Oude Smederij Zaltbommel

  • Overnachting in gezellige Loft op toplocatie
  • Comfortabel, ruim en van alle gemakken voorzien
  • Kleinschalig en 100% energie- neutraal
  • Inclusief gratis parkeerplaats en oplaadpunt voor de fiets

B&B In de Oude Smederij ligt op toplocatie in de historische binnenstad van Zaltbommel. De ligging is ideaal om met de fiets Zaltbommel en haar omgeving te verkennen. Restaurants, winkels en bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Je beschikt over een eigen toegang, living, uitgeruste keuken, eigen sanitair, wasmachine, TV, Wifi etc. B&B In de Oude Smederij is 100% energie- neutraal en gebruikt met eigen zonnepanelen opgewekte stroom. Parkeerplaats voor de auto is aanwezig, fietsen zijn te huur.

Wil je een weekendje weg, of vakantie doorbrengen in Zaltbommel? Ben je met kids, of met een groep? Vraag naar onze mogelijkheden.

Voor reserveringen, bel ons op +31 418 64 80 43 of mail naar: info@indeoudesmederij.nl

Afspraak maken
Offerte aanvragen
Overnachting boeken

B&B In de Oude Smederij Zaltbommel

Weekendje weg in Zaltbommel? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, graag helpen wij verder.