Loading...
Home/Over Mondi Reizen

Mondi Travel Partners

De wortels van Mondi Reizen liggen in Egypte- reizen, gaandeweg uitgebreid naar omliggende landen in het Midden- Oosten, zoals Oman, Dubai/ VAE, Jordanië, Iran en Libanon. Mondi’s rondreizen zijn daarna stap voor stap verlegd naar de mooiste plekken op aarde.

Grenzen verleggen, want reizen is leuk! Reizen is leuk, maar het moet ook maar passen in je planning. Om dit gemakkelijker te maken hebben wij de reizen gegoten in pasklare weekendtrips, in 8- daagse voor- en najaarsreizen en in 15- en 21- daagse zomer en wintervakanties.
Welke reis eerst? Wij willen bij het maken van keuzes een handje helpen en hebben ons portfolio ingedeeld in aantrekkelijke thema’s: de wereldwonderen en classics die je niet wilt missen, reizen naar “blue- zones” en opkomende bestemmingen,  Mondi’s Trendline. 
Er zijn geweldige alternatieven voor verre vliegvakanties… daarom hebben wij Europese roadtrips ontwikkeld. Met een hippe E- of classic car langs de mooiste routes in alle vrijheid hoppend van B&B naar boutique hotel. Zo ook kleinschalige cruises, of beter: yachting met Seadream Yacht Club met briljante reizen naar de Middellandse Zee, Cariben en enkele -binnenkort bekend te maken- nieuwe bestemmingen.
Jouw bucketlist realiseren binnen je eigen budget? Mondi introduceert daarvoor ITravelMondi. Je kunt eigenhandig van de professionele faciliteiten van Mondi gebruik maken en als Travel Partners bieden wij je in samenspraak en onder onze eindverantwoordelijkheid de mogelijkheid van directe boeking bij airlines, accommodaties en autoverhuurders.
Wil je avontuurlijk reizen, maar kunnen terugvallen op lokale steun? Dit kan in samenwerking met onze lokale partners. Overal ter wereld, veilig, ontzorgd en met support op reis.
Mondi is “early adapter” van Virtual Reality- travel. Met de VR- bril op begeef je je zo maar in een andere wereld. Wil je zelf VR ervaren? Dat kan vanuit onze B&B locaties in Zaltbommel, alle ruim voorzien van reisinformatie.
Mondi Travel Partners; grenzen verleggen en innoveren om te verbeteren.