Loading...
Home/Over Mondi Reizen

Mondi | Travel & Hospitality

Mondi is Destination Management Company in Holland (DMC Holland) voor inkomend toerisme naar Nederland en tour- operator voor uitgaande reizen. Mondi DMC Holland en Mondi Reizen zijn als klein familiebedrijf gevestigd in Zaltbommel.

De wortels van Mondi Reizen liggen in reizen naar Egypte. Gaandeweg zijn onze rondreizen uitgebreid naar het Midden- Oosten, Azië, Zuid- Amerika, Afrika en Oceanië.

Reizen zien wij als een levensstijl, bedoeld voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij geloven dat reizigers op zoek zijn naar memorabele belevenissen, persoonlijke ervaringen en quality- time samen. Wij passen onze rondreizen daarop stap voor stap aan en introduceren culinaire ervaringen, cultuurhistorische thema’s, sport & avontuur, hippe roadtrips en global yachting- experience.

Reizen is leuk, maar het moet ook maar passen in je drukke planning. Om dit gemakkelijker te maken hebben wij onze reizen praktisch voor je vertaald in pasklare weekendtrips, in 8- daagse voor- en najaarsvakanties en langere reizen voor in de zomer en winterperiode.

Mondi is “early adopter” van Virtual Reality- travel. Wil je zelf VR ervaren en hiermee je bestemming alvast verkennen? Dat kan vanuit onze B&B locaties in Zaltbommel. Deze zijn ingericht als informatiepunten om je op je reis te oriënteren.

Mondi Reizen Zaltbommel | Travel & Hospitality. Ons doel is jou te helpen je grenzen te verleggen.