Loading...
Home/Over Mondi Reizen

Mondi Travel Partners

De wortels van Mondi Reizen liggen in Egypte. Gaandeweg zijn onze rondreizen uitgebreid naar het Midden- Oosten, Azië, Zuid- Amerika, Afrika en Oceanië. Behalve als tour- operator is Mondi met partner Hospitality Zaltbommel in Nederland actief als DMC (Destination Management Company) en organiseert tours in Nederland.

Reizen zien wij als een levensstijl, bedoeld voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij geloven dat reizigers op zoek zijn naar memorabele ervaringen en belevenissen, individueel en quality- time samen. Wij passen onze rondreizen daarop stap voor stap aan en introduceren culinaire ervaringen, cultuurhistorische thema’s, sport & avontuur, hippe roadtrips en global yachting- experience.

Reizen is leuk, maar het moet ook maar passen in je drukke planning. Om dit gemakkelijker te maken hebben wij onze reizen praktisch voor je vertaald in pasklare weekendtrips, in 8- daagse voor- en najaarsvakanties en langere reizen voor in de zomer en winterperiode.

Mondi is “early adapter” van Virtual Reality- travel. Wil je zelf VR ervaren en hiermee je bestemming alvast verkennen? Dat kan vanuit onze B&B locaties in Zaltbommel. Deze zijn ingericht als informatiepunten om je op je reis te oriënteren.

Ons doel is jou te helpen je grenzen te verleggen.